icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Monkey Town BinnenspeeltuinTerug naar het overzicht

Maak van jouw kinderfeestje een Monkey Party bij binnenspeeltuin Monkey Town in Apeldoorn!
Met z'n allen naar een indoor speelparadijs is altijd een goede keuze! Wie vindt dat nou niet leuk! En bij Monkey Town kies jij het arrangement dat je het leukste vindt! Kies je een piratenfeestje, een prinsessen-verwenfeestje? Wil je er misschien nog iets creatiefs bij doen, het apenschatkist-spel met je vrienden spelen of een hele coole graffity workshop volgen? Het is allemaal mogelijk!

In de binnenspeeltuin van Monkey Town kun je trampoline springen, glijden, klauteren, spelen met superlego, ravotten in de ballenbak en nog veel meer!

En omdat het een feestje is moet er natuurlijk ook gesmuld en gesmikkeld worden! Het personeel van Monkey Town doet er alles aan om jullie lekker te vertroetelen, en als je mazzel hebt doet mascotte Oehlie een dansje speciaal voor de jarige!

Ook leuk; vanaf 6 jaar kun je het kinderfeestje bij Monkey Town ook uitbreiden met klimmen bij Fun Climb of de spannende escape-room!

Kijk voor alle mogelijkheden op de website! Klik op de roze button om direct naar de site te gaan.

Benieuwd wat onze Kidsproof reporters vonden van het Piraten kinderfeestje bij Monkey Town? Lees dan de blog!

Monkey Town

Sleutelbloemstraat 71d
7322 AJ Apeldoorn
Openingstijden Voor een kinderfeestje moet je echt even reserveren! Klik daarvoor op de websitebutton, of doe een belletje! Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Weer open

Weer open

Wat fijn dat we er weer meer op uit kunnen! Hebben jullie dat ook zo gemist? Uitjes die weer open zijn herken je aan de roze 'weer open' vlaggetjes. Lekker overzichtelijk! Blijf wel de site van de aanbieder ook in de gaten houden.

Uitjes die weer kunnen!