Kinderfeestje Monkey TownTerug naar het overzicht

Maak van jouw kinderfeestje een Monkey Party bij binnenspeeltuin Monkey Town in Apeldoorn!
Met z'n allen naar een indoor speelparadijs is altijd een goede keuze! Wie vindt dat nou niet leuk! En bij Monkey Town kies jij het arrangement dat je het leukste vindt! Er is van alles mogelijk en alles wordt voor je geregeld! Bij alle feestjes zit bovendien een ronde lasergamen inbegrepen!

In de binnenspeeltuin van Monkey Town kun je trampoline springen, glijden, klauteren, spelen met superlego, ravotten in de ballenbak en nog veel meer!

En omdat het een feestje is moet er natuurlijk ook gesmuld en gesmikkeld worden! Het personeel van Monkey Town doet er alles aan om jullie lekker te vertroetelen, en als je mazzel hebt doet mascotte Oehlie een dansje speciaal voor de jarige!

Ook leuk; vanaf 6 jaar kun je het kinderfeestje bij Monkey Town ook uitbreiden met klimmen bij Fun Climb, een extra ronde lasergamen of de spannende escape-room!

Kijk voor alle mogelijkheden op de website! Klik op de roze button om direct naar de site te gaan.

Monkey Town

Sleutelbloemstraat 71d
7322 AJ Apeldoorn
Openingstijden Voor een kinderfeestje moet je echt even reserveren! Klik daarvoor op de websitebutton, of doe een belletje! Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Bijna meivakantie

Bijna meivakantie

Nog eventjes en dan hebben we weer een hele week om er lekker op uit te gaan met de kinderen. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en zorg dat je onze leuke tips niet mist.

Ontvang de leukste tips