Feestje: boerderij, dieren & natuur in Apeldoorn-Deventer
Natuur & dierenfeestjes

Feestje: boerderij, dieren & natuur in Apeldoorn-Deventer

Vier een kinderfeestje in de natuur, met de boswachter, bij de boer, op de manege, op de kinderboerderij of in de dierentuin!

Alle leuke natuurfeestjes en dierenfeestjes in Apeldoorn-Deventer op een rij. Een verjaardagsfeestje voor echte dierenvriendjes!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 38 resultaten
Pagina: 12
totaal 38 resultaten
Pagina: 12

Alle leuke kinderfeestjes in de natuur in de regio Apeldoorn-Deventer

Duik met de jarige en zijn of haar vriendjes de natuur in! Op Kidsproof Apeldoorn-Deventer hebben we alle natuurfeestjes in en om Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo verzameld. Ga bijvoorbeeld mee met de boswachter als partijtje, doe een speurtocht door het bos, vier een kabouterfeestje op het kabouterpad of blaas de kaarsjes uit in het speelbos.

Verjaardagsfeestjes met dieren in en om Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

Zoek je een kinderfeestje met dieren in de regio Apeldoorn-Deventer? Er is volop keuze uit verjaardagsfeestjes bij de boer, kinderfeestjes op de kinderboerderij, een feestje op manege of in de dierentuin. Nu nog kiezen! Wordt het een ponyfeestje, boerderijfeestje of partijtje op de speelboerderij? Er zijn veel leuke dierenfeestjes in Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo!