De Koel'nbekkeTerug naar het overzicht

Gek op slopen, dieren, bakken of knutselen? Vier dan jouw kinderfeestje bij de Koel’nbekke in Geesteren
Op zoek naar een leuk of juist stoer kinderfeestje? Je vindt het allemaal bij de Koel’nbekke in Geesteren (vlakbij Lochem)!

Ben jij gek op slopen? Kom dan jouw oude tv, computer of radio demonteren! Zo leer je ook nog hoe dit staaltje techniek er van de binnenkant uitziet. Ga jij liever op ontdekkingstocht naar een schat? Je krijgt jouw eigen metaaldetector en mag in het zand zoeken naar metalen voorwerpen. Speciaal voor de meiden is er een workshop sieraden maken. Ben je dol op dieren? Ga dan op pad met de boerin! Voer de koeien en de kalfjes en voel je een echte boer of boerin! Voor de echte creatievelingen kan je een hartdoosje, schatkistje, vogelhuisje, cupcakes of een bloemstukje maken. Na afloop is er drinken met patat en een snack, een pannenkoek of Hollandse Wafels. Een kinderfeestje is vanaf 7 personen en de duur is ongeveer 2,5 à 3 uur.

Meet weten over de Koel’nbekke? Klik dan op de roze websitebutton. 

Op zoek naar andere leuke ideeën voor kinderfeestjes? Kijk dan in de rubriek kinderfeestjes

De Koel'nbekke

Koelenbeekweg 13
7678 TP Geesteren
Openingstijden Zie openingstijden Prijs Zie kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen