Glowgolf KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Howdy! Vier je feestje op de super toffe glowgolf baan, helemaal in de stijl van het Wilde Westen!
Alle Cowboys en Cowgirls verzamelen voor een spectaculair kinderfeestje! Zodra je je cowboyhoed opzet en de houten trap oploopt bevind je je midden in het Wilde Westen.

De ruimte is naast geweldig uitdagende banen voorzien van spectaculaire costummade special effects zoals licht en geluid effecten. Maar er is ook een rokende vulkaan en een waterval (ja, mét echt water). 

Dit Glowgolf kinderfeestje is superleuk, spannend en actief! Glowgolf Het Wilde Westen is spectaculair en écht anders dan andere Glowgolfbanen in Nederland. Door het unieke ontwerp en de special effecten, ligt de moeilijkheidsgraad iets hoger. De baan is dus leuk, spannend en uitdagend. Hierdoor is een Glowgolf kinderfeestje voor kinderen die zelfstandig willen spelen écht leuk en geschikt voor kids vanaf 8/9 jaar.

Nog leuker: combineer het glowgolf feestje met een ronde lasergame voor een echt onvergetelijk feestje!

Smullen maar
Bij alle kinderfeestjes van Multi Fun Bussloo zit het smulpakket met spetterende afsluiter voor de jarige! Het smulpakket bestaat uit onbeperkt patat en een een snack naar keuze. Ook krijgen de kids onbeperkt ranja en heerlijk schepijs toe, met een spetterende ijsfontein voor de jarige! Liever een waterijsje? Ook mogelijk!

Meer weten over dit toffe kinderfeestje? Bekijk dan snel de website via de roze button.

Bij Multi Fun Bussloo vind je nog veel meer toffe kinderfeestjes!

Multi Fun Bussloo

Withagenweg 17
7384 SB Wilp
Openingstijden Bekijk de website voor de actuele openingstijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs