Prinsessen kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Een echte prinses op bezoek bij jouw kinderfeestje!
Lijkt het je leuk als er op je kinderfeestje een echte prinses op bezoek komt? Nodig dan Prinses Hanna uit en zij zal jouw feestje koninklijk maken!

Wat gaan je doen op jouw prinsessen feestje? Prinses Hanna komt graag bij jou thuis op je feestje en nadat zij met iedereen heeft kennis gemaakt, mogen alle prinsessen die je hebt uitgenodigd, hun cadeautje aan je geven én je krijgt ook een speciaal cadeautje van prinses Hanna!

Tijdens haar bezoek zal zij alle prinsessen op je feestje extra mooi maken met schmink en make up. Ook mogen jullie allemaal een mooi fotolijstje knutselen waar dan later de foto, die gemaakt wordt samen met prinses Hanna, in kan! Is iedereen klaar met schminken en knutselen? Dan is het tijd voor een foto! Met de hele groep, maar ook samen met Prinses Hanna. Daarna zijn jullie nog niet klaar want Prinses Hanna zal alle prinsessen een echte hofdans leren, natuurlijk met koninklijke reverence aan het einde!

Tip: Leuk om deze dans te laten zien aan alle papa’s of mama’s als ze alle prinsessen weer komen ophalen!

Nog meer leuke kinderfeestjes? Bekijk ons complete overzicht met kinderfeestjes!

Zeemeermin Hanna


Prijs Bekijk de opties via de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen