• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

23 tips voor Pinksteren met kinderen

7 mei 2024
Met een lekker lang en zonnig Pinksterweekend voor de deur hebben we weer 23 leuke tips verzameld. Van fietstochtjes tot cocktails en van fotoshoots tot uit eten. Allemaal leuk met kinderen. Fijne Pinksteren!

Leuke uitjes voor Pinksteren 2024 met kinderen


Ontdek de speelnatuur in de regio. Van spelen in modderpoelen tot pootje baden en van boomstambalanceren tot beestjes zoeken. Oude kleren aan dus!

Zijn de natuurspeelplekken bij jou in de buurt vaak druk in het weekend? Aan het eind van de dag is vaak wat rustiger en kunnen de kinderen alsnog heerlijk spelen in de zon. Tijd voor een avondpicknick dus.

Stippel een fietsroute uit langs leuke speeltuinen. Dat fietstochtje wordt opeens nog véél leuker als je de kinderen onderweg een lekker ijsje belooft.Jaa, maandag 1 juni mogen we weer op het terras zitten. Snel een plekje reserveren bij jullie favoriete eettentje dus!

Kindermusea; welke hadden jullie nog op je bucketlist staan?

Gaan jullie een dagje of weekend weg met Pinksteren? Kijk dan hier op één van de andere Kidsproof-regio’s voor tips daar in de buurt.Joepie! Hebben jullie het gemist? Pretparken en speelparken zijn weer open. Welke staat op jullie lijstje?

Wat worden ze snel groot! Tijd voor een fotoshoot dus met het mooie weer. Kies een favoriet plekje natuur, trek de kids matchende outfits aan (bijv. allemaal jeans & wit of blauwe tinten) en zet het gezin op de foto. Tip: Er zijn ook veel fotografen die fotoshoots op veilige afstand aanbieden.

Pak met het mooie weer een tas in met handdoeken en bezoek eens een waterspeelplaats. Lekker voor de kinderen om af te koelen, te spetteren en eens goed vies te worden ;)