Favoriete uitjes & adressen

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Percossa, de beste slagwerkgroep | 5+

Percossa, de beste slagwerkgroep | 5+

Een verhaal over Kees (of de jongen die te veel scheetjes liet). Een jongen met veel fantasie. Hier speelt de beste slagwerkgroep van de Benelux een mooie muzikale voorstelling over. Foto: Boy Hazes

Ga naar Theater De Bussel

Tips van de maand

Leuk uitje met kinderen in de regio Breda?

Zoek je een leuk uitstapje met kinderen in de regio Breda? Wij hebben alle leuke dingen om te doen voor je verzameld! Op Kidsproof.nl vind je de leukste tips voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten, favoriete kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, gave clubjes en workshops en handige adressen voor zorg & opvoeding in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur.

Wat gaan we doen vandaag? Zoek je iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag? Wil je met je kind op pad of samen er op uit? Of je nu een uitje of dagje weg zoekt voor de lente, de zomer, de herfst of de winter: er is zoveel te doen in de regio Breda!

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Op Kidsproof Breda vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen! Uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips voor je om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of het hele gezin een leuk weekend of leuke dag in de regio Breda te beleven. Fijne eropuit tips voor met warm of heet weer, maar ook binnenuitjes voor als het regent of slecht weer is.