• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

De leukste lente tips 2023!

22 maart 2023
Begint het het bij jullie ook al te kriebelen? Je hoort de vogeltjes fluiten, de eerste lente zonnestralen schijnen op je gezicht en je ziet iedereen weer lekker veel buiten! We brengen de lente in huis en gaan er fijn op uit! Hieronder de leukste tips met de kinderen!

Voorstelling 'Ruzie'

Samen met de kids naar een theatervoorstelling? Ga naar de voorstelling 'Ruzie'in het Chassé Theater in Breda. Een voorstelling die het nergens mee eens is!Schelpenteldag

Samen schelpen tellen op het strand is super leuk om te doen en je helpt de wetenschap er mee! Dus wil je meedoen, lekker banjeren over het strand en schelpen tellen? Meld je dan gratis aan!
13x Speeltuinen met terras

Geniet van een kop koffie, of iets anders lekkers, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin. In dit blog vind je de leukste speeltuinen met terras in en rondom Breda!
5x Blotenvoetenpaden

De blotenvoetenpaden zijn zo leuk! Ken jij ze al?
Voor een prikkelend uitje onder je voeten bekijk je dit blog met 5x blotenvoetenpaden in Noord-Brabant!
Ontdek gave uitkijktorens

Je hebt ze in alle soorten en maten en ze zijn vooral super hoog, uitkijktorens! In dit blog lees je waar de uitkijktorens in Brabant staan. Super leuk om samen met de kids te beklimmen.
Naar buiten!

Na de lange wintertijd willen we graag weer de eerste zonnestraaltjes pakken en op pad. Ijsjes eten, lammetjes kijken en nog veel meer. We hebben 11 lente-uitjes voor je verzameld.
Van kikkerdril naar kikker!

De kids vinden het geweldig, kikkerdril. Een mooi en leerzaam proces over het ontstaan van kikkers. In dit blog wordt beschreven hoe je zelf kikkers krijgt uit kikkerdril!
De leukste pluktuinen

Het duurt nog even maar binnenkort kun je weer bloemen en fruit plukken in de pluktuinen! In dit blog vind je een overzicht van de leukste pluktuinen in Noord-Brabant!
Alle ijssalons op een rijtje

Het wordt weer warmer, en dat betekent tijd voor ijsjes! Pak de fiets of maak en wandeling, onderweg naar de heerlijkste ijsjes. Hier vind je alle ijssalons van in en om Breda.
Tips voor kinderuitjes

Nog meer uitjes en tips vind je in onze uitagenda! Deze staat bomvol gezinsuitjes, weekenduitjes, Paasactiviteiten en nog veel meer!

Naar de website