FunZone: oneindig veel binnenpret

1 december 2023
Trampolinespringen, een potje lasergamen of glow minigolfen en spelen in een binnenspeeltuin. FunZone is een heerlijke binnenspeeltuin-concept met maar liefst 14 locaties in Nederland. Al leuk voor kinderen vanaf 2 jaar. Benieuwd naar al deze toffe plekken om een gezellig dagje te beleven?
Vier redenen waarom je binnenkort een FunZone-locatie wil bezoeken:

1. FunZone heeft één van de grootste trampolineparken van Nederland

Jump baby, jump! Jumpen, salto's maken en toffe tricks in dit grote trampolinepark. Geen zorgen, ook aan kinderen tussen de 2 en 7 jaar is gedacht. Voor hen zijn er speciale openingstijden, zo kunnen zij rustig hun jumptrucjes uitproberen. De super gave trampolineparken zijn te vinden in Aalsmeer, Apeldoorn, Breda, Enschede, Roosendaal en Zwolle.2. Attracties & spellen in overvloed in de binnenspeeltuinen

Houdt jouw kind van klimmen, klauteren, glijden en bouwen? Kom dan naar een van de locaties in Aalsmeer, Almere, Barendrecht, Breda, Delft, Dronten, Enschede, Hoogeveen, Nijmegen, Oud-Beijerland, Roosendaal en Zoetermeer. Mascottes Okke en Pi (kennen jullie ze al?) staan voor iedereen klaar om gezellig mee te spelen en op avontuur te gaan. 3. Minigolfen is extra cool door glow in the dark lights

Wie lukt het om als eerste een hole-in-one te slaan? Ga de strijd aan bij de Indoor Midgetgolfbanen van FunZone. De banen, obstakels op de banen én de golfballen geven licht waardoor het oer-Hollandse spelletje een bijzonder grappige en leuke ervaring is. Sla je slag in Aalsmeer, Breda, Enschede of Zoetermeer.4. Een potje gamen, maar dan in real life!

Lasergamen is zo spannend. Strijden in teams om het andere team zo snel mogelijk uit te schakelen. Het spel duurt in totaal 30 minuten. Durven jullie het aan? Ga dan naar FunZone in Roosendaal of Zoetermeer!PS Je kunt bij FunZone ook je kinderfeestjes vieren of (jump)lessen volgen. aan. Wil je meer informatie? Check dan snel welke locatie bij jou in de buurt is.

Veel plezier en avontuur! Naar de website