Kinderfeestjes en meer

23 januari 2023
Kinderfeestjes; waar vier je ze? En Clubjes, waar ga je naartoe?
Is jouw jarige Jobje of Jetje eind vorig jaar of binnenkort jarig? Dan moet er vast een feestje gevierd worden. En is jouw kind toe aan een nieuwe uitdaging? Check dan onze tips voor leuke clubjes waar zij zich aan kunnen sluiten.

Voor een dag DJ

Dit uitje is voor iedereen een unieke ervaring. Kinderen kunnen hier voor één dag DJ zijn! Ze komen thuis met een geprinte DJ poster van henzelf en de mailbox zit vol met foto's en aftermovies om te delen met hun Tiktok volgers.


Feestje bij De Belhamel

Zowel binnen als buiten volop speelplezier voor kinderen! Trampolines, klimtorens, kabelbaan, roeiboten, springkussens en nog veel meer. Kortom, hier kan je een heel leuk kinderfeestje vieren!Nieuw op de site!

Op zoek naar een actief kinderfeestje op eigen locatie? Bij 123fun.nl kun je kiezen uit toffe feestelijke activiteiten als Lasergame, Silent Disco (onze favoriet), Archery Tag, Glow Sports en dan hebben wij nog niet eens alles genoemd…Natuur is een feest

Samen bomen klimmen, hutten bouwen, dieren speuren. Of ben voor 1 dag boswachter, gedraag je als indiaan en ontdek hoe Freek Vonk in het wild op avontuur gaat. Bij 'Natuur is een feest!' heb je stoere feestjes!Toffe musicallessen

Gek op zingen, dansen, acteren en veel plezier hebben? Geef je kind nu op voor een proefles in februari van Telekids Musicalschool bij jou in de buurt en zie hem/haar in juni stralen op het podium van een échte theaterproductie.


Cursussen De Nobelaer

Wil jouw kind leren dansen, tekenen, een muziek instrument leren spelen? Laat je kind eens kennis maken bij De Nobelaer. Zij bieden ontzettend veel leuke clubjes voor kinderen aan en uiteindelijk kunnen ze laten zien wat ze geleerd hebben!


Aanbod Nieuwe Veste

Nieuwe Veste heeft weer een mooi aanbod lessen en cursussen muziek, dans, beeldend, theater, musical en meer voor kinderen klaar staan!


Scouting Paulus

Scouting Paulus is een gezellige scouting in Etten-Leur. Hier leren kinderen in de natuur en doen veel leuke scoutingspellen met elkaar!


De heerlijkste pannenkoeken

De meeste kinderen zijn dol op pannenkoeken, en vinden het fantastisch om naar een pannenkoekenrestaurant te gaan. In dit blog vind je de leukste en lekkerste pannenkoekenrestaurants van de regio!


Tips voor kinderuitjes

De leukste kinderuitjes in Breda en omgeving vind je hier. Onze uitagenda staat bomvol met leuke activiteiten die je kan doen. Kies je favoriete theatervoorstelling, gezinsuitje, kinderuitje, weekendtip en nog veel meer!