10x restaurant met speeltuin geopend op zondag!

24 maart 2023

Gezellig eropuit met de kids op zondag? Kinderen zijn dol op speeltuinen! We hebben een aantal restaurantjes gevonden waar je goed met de kids kunt eten én waar de kids zich uit kunnen leven in de speeltuin.

Vanaf het terras van De Peer in Liesbos heb je een goed uitzicht over de speeltuin. Terwijl de kids lekker ravotten kunnen ouders genieten van een hapje en een drankje. Ook kan je hier prima lunchen en dineren. Voor kids is er een speciaal kindermenu met pannenkoeken of frietjes!Ouders kunnen even terug in de tijd, bij De 7 Heuveltjes vind je namelijk een authentieke speeltuin met draaimolen, gezellige familieschommel en zandbak. Kids kunnen hier smullen van een lekkere pannenkoek of pasta bolognese. Vanaf dit eetcafé sta je ook zo in het Mastbos, de trots van Breda.

Even samen tot rust komen? Bij mooi weer vind je bij Oncle Jean in Het Ginneken een heerlijk plekje in de binnentuin. Met ruim opgezette speeltuin is het ook voor kids goed toeven. Terwijl ouders borrelen vermaken de kinderen zich wel op de glijbaan of de trampoline.

Brasserie Woods is een heerlijke plek voor lunch of diner, mét uitgebreide kinderkaart! Buiten is er voor de kids een speeltuin en groot schoolbord waar je op kunt krijten. Brasserie Woods is ook een ideale startplek voor een fijne wandeling of fietstocht door de naastgelegen bossen.

Bij pannenkoekenrestaurant Dennenlucht kan je dagelijks terecht voor een portie pannenkoeken en lekker spelen in de speeltuin. Vanaf het terras heb je uitzicht op alle speeltoestellen. Na het pannenkoeken eten krijgen kids dukaten om te shoppen in het winkeltje vol leuk speelgoed.

Herberg ’t Pannehûske is een gezellig restaurantje waar de kids kunnen ravotten in de grote speeltuinen en kunnen smullen van een broodje of pannenkoek. Regelmatig kan je hier ook meedoen aan Oud Hollandse spelletjes of bijvoorbeeld een huifkartocht over landgoed Wallsteijn!

In een voormalige boswachterswoning vind je restaurant BEUM. Een fijne plek om even bij te komen na een wandeling of fietstocht door boswachterij Dorst. Kinderen kunnen ondertussen verder spelen in de speeltuin met zandbak.

Bij Pannekoeckenhuys De Hannebroeck is er voor de kids een verrassingsmenu met klein cadeautje. Spelen kan in de eigen speeltuin mét familieschommel en bijzondere speelboom. Leuk te combineren met spelen in het naastgelegen Speelbos De Heksenberg, waar je hutten kunt bouwen, met zand kan spelen of in bomen kunt klimmen.

Koeckers pannenkoekenrestaurant met speeltuin

In Den Hout staat het Koeckers, met ruime keuze uit (kinder)pannenkoeken. Bij een kinderpannenkoek krijgen kids een dukaat om iets leuks uit te kiezen. En er is nog meer vermaak: leef je buiten uit op de springheuvel of glij van de reuzeglijbaan. Bij slecht weer kan je binnen van een film genieten in de bioscoop!

Recreatieboerderij Johan en Caroline heeft een leuke grote speeltuin waar de kinderen lekker kunnen spelen en bij slechter weer is er een groot overdekt springkussen en er is natuurlijk een lekker groot terras waar je fijn kunt zitten en eten en drinken.  

PS Zoek je tips voor een kinderfeestje? Bekijk ons overzicht!