Sinterklaasintochten in en om Breda 2021

8 november 2021
Hij komt...hij komt...de goede lieve Sint! En natuurlijk willen jullie hem ook in levende lijve zien! Wij hebben alle intochten in en om Breda voor je op een rijtje gezet!

Zaterdag 13 november, Sinterklaas komt aan in Nederland!
Heerlijk om met warme chocolademelk en speculaas naar de televisie-uitzending te kijken waarin je kan zien dat Sinterklaas aankomt.

Maar natuurlijk willen we hem ook in levende lijve zien. Kom daarvoor naar één van de onderstaande intochten. Helaas gaan niet alle intochten dit jaar door, die voorgaande jaren er wel waren.

Breda Park Valkenberg
Via een wandeling door het park, langs vele Pieten, waaronder DJ-Pieten, een Dansschool, Pietenband en trikes, kom je aan de de Sint om hem persoonlijk welkom te heten.

Breda Belcrum
Helaas geen intocht in Belcrum, maar wel op zondag 14 november de Sinterklaaspoppenvoorstelling ‘Chocoladeletter-pret’ in het Belcrumhuis.

Breda Prinsenbeek
Sinterklaas komt op 14 november aan op de Markt in Prinsenbeek, wat een feest! Zorg dat je erbij bent.

Terheijden
Dit jaar is er een pietenspeurtocht op 14 november. Kan jij alle pietjes vinden?

Bavel
Op 14 november komt Sinterklaas in Bavel aan! De intocht begint dit jaar om 13.30 uur. De Sint doet met zijn gevolg een grote ronde door Bavel.

Etten-Leur
Op 14 november komt Sinterklaas naar Etten-Leur. Hou de site in de gaten voor de exacte tijden.

Princenhage
Sinterklaas heeft in hoogst eigen persoon toegezegd dat hij dit jaar weer "gewoon" naar Princenhage zal komen en wel op zondag 21 november.

Oosterhout
Op 21 november zal Sinterklaas in Oosterhout aankomen. Kom jij ook kijken naar de intocht.

PS Naast de intochten zijn er nog een hele boel andere leuke Sinterklaas activiteiten! We zijn druk bezig om deze in onze Uitagenda op te nemen. Weet jij nog een tip laat het ons weten via breda@kidsproof.nl