15 x Speeltuin met terras in en om Breda

1 maart 2024
Een terras met speeltuin is perfect om te genieten van het mooie weer. De kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin, terwijl jij een drankje drinkt op het terras. Ideale combinatie.
Wij hebben een paar restaurants met terras en speeltuin in Breda en omgeving voor je op een rij gezet. Dat is makkelijk een super fijn plekje vinden!
Terras met speeltuin

Bij de Paters; speeltuin De Zevenster

Net over de grens bij Meersel Dreef 'Bij de Paters' ligt deze grote speeltuin. Je kunt er klimmen, glijden, voetballen en heerlijk schommelen op de familieschommel! Vanaf een groot terras is de speeltuin goed in de gaten te houden.



Recreatieboerderij Johan en Caroline

Bij Johan en Caroline kan je lekker buiten op het terras zitten. De kinderen kunnen lekker spelen in de grote afgesloten speeltuin. Een ideale plek voor een rustig en relaxt dagje genieten van het buitenleven. Er is ook een fijne boerderij winkel, dus je kan ook nog je boodschappen doen na het relaxen op het terras.

Vrouwenhof Buitenspeeltuin in Roosendaal

Bij speeltuin Vrouwenhof kan je eindeloos klimmen, klauteren en veilig spelen. Terwijl de kids lekker spelen kunnen de ouders rustig op het terras (met WIFI) zitten met een drankje. Er zijn zowel gezonde als minder gezonde mogelijkheden voor een hapje. Goed om te weten is dat je niet je eigen eten en drinken mee mag nemen.



Speeltuin De Hoge Neer in Etten-Leur

Deze familiespeeltuin biedt kinderen tientallen speeltoestellen om lekker te spelen in de buitenlucht. Zo vind je er een supertof én leerzaam waterspeeltoestel. Voor de kleinste kids is er een overzichtelijk apart deel, de wat oudere en stoerdere kids kunnen lekker spelen in een speelkasteel. Vanaf het terras heb je goed zicht op de speeltuin.



Pannekoeckenhuys De Hannebroek in Oosterhout

Bij dit pannenkoekenhuis kan je natuurlijk lekkere pannenkoeken eten, maar de kinderen kunnen tijdens het wachten op de pannenkoek, of op hun ouders, lekker spelen in de grote speeltuin. Op deze speeltuin is goed zicht vanaf het terras.



Speelboerderij Den Scherpenberg in Rucphen

Dit is een speelboerderij met een binnen en buiten terras en een binnen en buitenspeeltuin. Dus weer of geen weer; je kan altijd naar Den Scherpenberg om de kinderen te laten spelen in de speeltuin terwijl jij op het terras kan zitten genieten! 



De Zeven heuveltjes in Breda

Je gaat als ouder terug in de tijd! Een draaimolen, een gezellige familieschommel en zandbak zijn onderdeel van deze leuke speeltuin. Vanuit het terras heb je uitstekend uitzicht op deze speeltuin. Ideale plek dus om te komen zitten en de kinderen te laten spelen in de speeltuin met terras.



Herberg 't Pannehûske in Achtmaal

Buiten kunnen de kinderen ravotten in de grote leuke speeltuinen van deze herberg. Er is volop speelplezier voor zowel jonge als oudere kinderen! Bij mooi weer kun je genieten van het zonnetje op het terras en kijken naar de kinderen die lekker aan het spelen zijn in de speeltuin.



Speeltuin de Posthoorn in Rucphen


Helemaal vooraan de camping vind je een grote speeltuin voor de kinderen. In deze speeltuin vind je een grote zandbak met een echt kasteel, maar ook glijbanen, schommels, klimrekken, speelhuisjes en zelfs een kabelbaan!
Er is ook een speeltuintje op het veld voor de allerkleinsten, en een heerlijk terras voor een lekker drankje. 



Dennenlucht in Breda

Bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht kun je vanaf 9u terecht voor een verse kop koffie met iets lekkers erbij en natuurlijk voor pannenkoeken. Er is een fijn terras met uitzicht op een toffe speeltuin die super mooi gemaakt is van hout! 



Pannenkoeken Huis ten Bosch in Chaam

Huis ten Bosch Chaam heeft naast een sfeervolle binnenruimte ook een heerlijk terras met leuke speeltuin en buitenkeuken voor kids (ideaal voor moddersoep of zandtaartjes)! Hier kunnen de kinderen lekker spelen, terwijl jij op het terras geniet van lekkere koffie, een pannenkoek of iets anders.



De Peer bij Liesbos in Breda

Een speeltuin met terras hebben ze ook bij De Peer! Het terras heeft uitzicht op de mooie speeltuin! Bij mooi weer een ideale plek om naar toe te gaan met de kinderen.



Korenmolen de Hoop in Bavel

Bij de Korenmolen is er een fijn terras met speeltuin. Naast de speeltuin grenst ook een dierenweide. Hier is het heerlijk genieten met mooi weer!

Spot containerbar

Bij Spot Containerbar kun je genieten op het terras terwijl de kids spelen in de speeltuin. De plek is opgebouwd uit zeecontainers die zijn omgetoverd tot bar en keuken. Een duurzaam restaurant dus!



Asterd Hoeve Breda


Bij Asterd Hoeve geniet je van een heerlijke kop koffie of thee of lekker eten, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Na een wandeling of fietstocht kun je hier lekker bijkomen!


Grand Café Fabels 

Bij Fabels kun je genieten van een kop koffie, een biertje aan de bar, een lekker wijntje op het terras, een lunch of een heerlijk diner. Er is een groot terras met speeltuin. Dus na een wandel- of fietsroutes in een fabelachtige bosrijke omgeving even uitrusten? Het kan bij Fabels!



Op zoek naar andere leuke restaurantjes? Klik dan hier om naar onze verzameling Kidsproof restaurants te gaan.