Toffe meivakantie uitjes

19 april 2024
Hebben jullie ook zo uitgekeken naar de meivakantie? Met deze superfijne tips wordt het een top vakantie.

Buitenuitjes

Escape Xperience Breda

NIEUW! Met Escape Xperience beleef je Breda op een nieuwe, leuke en interactieve manier. Het is als een escape room, maar dan buiten in de stad! Kan je meteen dit toffe uitje testen in de meivakantie.



Naar buiten

Kom klimmen in de vakantie bij Klimbos Bergen op Zoom. Bij ons is dit uitje een favoriet. Het is spannend en cool om te doen. Er zijn verschillende niveaus, dus als je het nog wat spannend vindt, kan je de iets makkelijkere route doen. Durf jij?



Zo gaaf is de haven

Ontdek alles over de Rotterdamse haven en kom heel dicht bij de grootste schepen bij FutureLand!
Maak een spectaculaire rondrit of boottocht, doe mee aan creatieve workshops, speel de kidsquiz en ga op fossielenexpeditie.



Geweldig vakantie-uitje!

Wist je dat er eeuwenlang kinderen op Slot Loevestein hebben gewoond? Hoe zag hun leven eruit en waar speelde ze mee? Ga op ontdekking in en om het slot en kom er alles over te weten! Ook kun je musketschieten, buskruit laten ontploffen en luister je naar mooie verhalen. 


Binnenuitjes tijdens de meivakantie

Gratis versier pizza

Leuke kidsdeal bij Happy Italy in de meivakantie: Krijg t/m 12 mei een gratis versier pizza mét speeltje! Versier een hartige pizza met een grappig gezichtje. Of tover de zoete variant met Nutella in een kleurrijk kunstwerk.
Download je coupon.

Toffe films bij Kinepolis!

Garfield, Kung Fu Panda, Luca en Soul zijn deze meivakantie te zien op het grote scherm.
Zak lekker weg in de luxe stoelen van Kinepolis Breda en kijk je ogen uit tijdens deze grappige en meeslepende familiefilms!



Super leuke familieactiviteiten

Hoe leuk is het om samen je eigen familiewapen te ontwerpen? Wat zou er op jullie familiewapen moeten staan?Maak hem in de meivakantie in het Stedelijk Museum Breda. Speur door het museum en laat jouw kleurplaat tot leven komen op een super groot scherm.



Springen en spelen

Een dagje Bounce Valley is een perfect uitje waar de kinderen heerlijk kunnen springen en hun energie kwijt kunnen. Het Airpark bestaat uit meerdere verhogingen, obstakels, games en hindernissen. Een super gaaf uitje! Komen jullie ook bouwen?



11x binnenzwembaden

Vinden ze zwemmen ook zo fijn bij jullie? Lekker een dagje met de kinderen naar een binnenzwembad, ook als het regent een goed idee. Eens een ander zwembad uitproberen? Wij hebben een overzicht van leuke binnenzwembaden in Breda en omgeving voor je gemaakt.



Peppa op avontuur | 2+

Knor knor wat leuk! Eind april komt Peppa Pig met haar allernieuwste show naar Theater De Kring. In deze voorstelling beleef je samen met Peppa en haar vriendjes een superleuk buitenavontuur. Mèt Meet & Greet!



Meivakantie bij Pathé

Zin in een leuke film? Dan zit je altijd goed bij Pathé. Pak de popcorn er maar bij voor Lassie, de wereldberoemde, avontuurlijke hond. Of voor Garfield; die eigenwijze oranje kat die zich eindelijk eens buiten de deur van zijn huis waagt!



Koningsdag


Koningsdag activiteiten

Koningsdag is vrijmarkt, kleedjesmarkt, muziek, lekker eten, kraampjes, spelletjes enzovoorts!
Hier vind je een overzicht van leukste kidsproof plekken in en om Breda met Koningsdag!



17x Oranje recepten

Met deze 17 oranje recepten voor Koningsdag maak je er een extra feestelijke dag van. En hoe leuk om samen met je kinderen in de keuken te staan en zelf deze oranje lekkernijen te maken!