Zelfgemaakte cadeautjes voor vaderdag!

27 mei 2024
Zondag 16 juni is het Vaderdag! Wij hebben een paar leuke ideetjes voor je op een rijtje gezet!
Knutsel iets moois voor papa! Onderstaande ideeën zijn niet moeilijk maar wel erg leuk!

Parkeerschijf:

Leuk om te maken én je voorkomt ook nog eens dat papa verkeersboetes krijgt, 2 vliegen in 1 klap! ;-). Blauw, papier, stiften, een schaar en een splitpen is alles wat je nodig hebt.Lieve teksten:
Vul een potje met vaders' favoriete noten en plak op het potje een tekening met de tekst 'I'm nuts about you'! Het poppetje met de heéle lange armen zegt 'Ik hou zooooooooveel van jou'! Smelt! Strijkkralen:
Maak gezellige fruitige onderzetters én glas afdekkers zodat het drankje van papa geen kringen maakt op de tafel en er geen beestjes in kunnen vliegen. Maak er gelijk een aantal voor het hele gezin, vindt papa heus niet erg!Voor de liefste
Mag je eindelijk eens een vies woord schrijven; op deze wc rol houder die alleen voor papa is schrijf je 'voor een scheet van een papa'!

Of koop een kant en klaar hartje van hout, beschilder het met schoolbordverf en schrijf er iets liefs op. Met beide kado's kan papa prima op zijn werk aankomen! Wil je de 16e ook nog iets gezelligs doen met papa? Kijk dan in onze Uitagenda wat er te doen is! Veel plezier!