• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Arendse Health Club BredaTerug naar het overzicht

Kom hier voor een cursus zwemmen (niet alleen ABC), dans, fitness, zelfverdediging of climbing.

Arendse Health Club is een grote sportclub met diverse vestigingen in Brabant. In Breda kun je terecht voor:

Zwemmen (ABC-diploma): Je kunt kiezen uit een snelcursus, privéles of reguliere lessen. 7 dagen in de week wordt er les gegeven. Kinderen zitten in een groepje van max. 6 kids en zwemmen heerlijk in warm water.

Swim Sports: Ben je na je diploma's nog niet uitgezwommen? Dan is dit iets voor jou. Je leert nieuwe slagen bij, zoals vlinderslag, maar ook ga je aan de slag met snorkelen en reddingszwemmen.

Baby/Peuterzwemmen: Voor baby's en peuters hebben ze apart een leuke zwemles. Bij de baby's ga je als ouder zelf met je kind in het water spelen! De peuters zwemmen zonder ouders en krijgen al de eerste voorbereidingen op ABC-zwemles.

Junior Dance: Vanaf 2 jaar kun je al heerlijk hier bewegen op muziek! Naast Peuterdans kun je ook een cursus Hip Hop/Kidsdance of Jeugd Zumba doen.

Strenght & Conditioning: Vanaf 6 jaar kunnen kinderen trainingen volgen op het gebied van uithouding, kracht, balans en behendigheid. De trainingen worden op een ontspannende manier gegeven.

Material Arts: Deze zelfverdedigingssport kun je vanaf 6 jaar doen. Material Arts staat voor gezondheid, discipline en vriendschap. De lessen dragen ook bij aan de weerbaarheid van het kind.

Climbing & Adventure: Houd jij van uitdagende sporten, zoals wandklimmen, abseilen, boogschieten, bootcmp en kanoen? Neem dan eens een proefles om te kijken of dit iets voor jou is! Elke week ga je weer een nieuw avontuur aan.

Wil je een proefles volgen of wil je meer weten over de verschillende cursussen? Klik dan via de roze button direct door naar hun website.

PS Wist je dat we een Thuis-categorie hebben met allemaal tips voor traktaties, knutselen, koken met kinderen en nog veel meer!

Arendse Health Club Breda

Terheijdenseweg 504
4826 AB Breda
Openingstijden Zie website voor lestijden.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Tips in en om Breda

Zomervakantie Tips in en om Breda

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Breda. Lees het hier!

Ga naar de tips.