Kom op rugby!Terug naar het overzicht

De Bredase Rugby Club is een groeiende club met jeugdteams vanaf 5 jaar. Give it a try!
Rugby is up and coming. Een teamsport met contact, discipline, respect, adrenaline en karakter. Een stoere sport, waar ook de meiden hun mannetje staan. BRC zet in op de jeugd. Daarom zijn er voor elke leeftijd teams om in te stappen:

Zo zijn er de Guppen, de allerjongste rugbyers op het veld (vanaf 5 jaar). Je leert op een leuke manier de basis om straks mee te mogen doen met de Turven (vanaf 7 jaar). Dan speel je op een klein rugbyveld met zeven spelers en doe je mee aan toernooien.

Behoor je tot de Benjamins (vanaf 9 jaar), dan speel je op een half rugbyveld met 9 spelers. Je leert nieuwe speelelementen en traint om te kunnen spelen bij de Mini's (vanaf 11 jaar). Het team is groter, 12 spelers, en dit is de laatste stap voor het 'echte' rugby.

Een (paar) keer meedoen en proeven van wat rugby is? Dat kan. Met het introductielidmaatschap kun je gedurende 6 weken gratis tweemaal per week meetrainen en spelen. Daarna hoef je pas te beslissen of je lid wordt. Kijk hiervoor op de website via de roze button.

PS Meer spannende en nieuwe sporten ontdek je in onze categorie Clubjes!

Bredase Rugby Club

Terheijdenseweg 516
4826 AB Breda
Openingstijden Zie de trainingstijden op de website. Wedstrijden en toernooien zijn op zaterdag. Prijs Contributie op basis van leeftijd, zie de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstwandelingen

Herfstwandelingen

Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en herfstschatten zoeken! Check de vele natuurgebieden om ons heen voor inspiratie!

Naar de tips!