Chatime!Terug naar het overzicht

Chatime


Breda
Openingstijden Meestal vinden de interviews en opnames op woensdagmiddag plaats. 2x per maand ga je aan de slag in Breda. Prijs €25 voor 4 maanden; €12,5 voor BredaPashouders voor 4 maanden
Hoe cool en leerzaam is dit! Ben een echte journalist en maak nieuws voor de nieuwssite voor kids!
Bij het digitale kindermagazine Chatime leer je hoe je als een echte reporter (journalist) een stukje schrijft. Ook leer je hoe je presenteert en hoe het is om als een verslaggever voor de camera’s te staan en maak je de leukste foto's van jouw school of stad.

Samen met reporters van verschillende scholen uit Breda, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek en Teteringen maak jij namelijk het nieuws voor deze site.

Heb jij interesse en ben je tussen de 8 en 12 jaar? Meld je dan nu aan als reporter! Jij zoekt nieuws in de stad Breda. Jij presenteert een programma. Jij wordt het gezicht van de site chatime.nl.

Doe mee en leer alles over interviewen, presenteren en wat er te beleven valt in jouw stad Breda. Check de website (via de roze button) voor meer informatie over reporter zijn, maar natuurlijk ook voor het nieuws voor je kids!

PS Wist je dat we heel veel leuke tips hebben voor eropuit met je kids in en om Breda?

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs