Club PellikaanTerug naar het overzicht

Sportschool voor het hele gezin. Word lid met het gezin! Kids kunnen er zwemles krijgen, sporten en meer.

Word lid met het hele gezin van Club Pellikaan! Maak je hoofd leeg in de fitness, doe mee met een lesje (hot) yoga of ontspan in de wellness. Tijdens je workout kun je je kids met een gerust hart achterlaten in de kidsclub. Het team van kinderleidsters zorgt dat het hen aan niets ontbreekt. Er is ruimte om te kleuren, verkleden of spelen. Of laat je kinderen lekker bewegen met de vele kidslessen. 

Of laat je kind hier de zwemdiploma's halen.
Easyswim zwemles voor ABC-diploma: Vanaf 4 jaar kun je terecht voor diplomazwemmen. Er zitten maximaal 8 kinderen per instructeur en krijg je 45 minuten per week les. Aan de hand van negen praktijksituaties behaal je één zwemdiploma, wat gelijk staat aan A, B en C. Er zijn ook mogelijkheden voor kinderen met een verstandelijke of motorische beperking.  

Na afloop van het sporten drink je gezellig wat samen in de kindvriendelijke horeca. Zo combineer je sportiviteit met quality time!

Kom langs voor een vrijblijvende rondleiding: 
Klik via de roze button door naar deze rondleiding.

Club Pellikaan

Bijster 30
4817 HX Breda
Openingstijden Kijk voor de exacte tijden op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

De leukste speeltuinen rondom Breda!

De leukste speeltuinen rondom Breda!

Makkelijk én leuk: een uitje naar de speeltuin. Heerlijk buiten met mooi weer. En daarbij ook nog een fijn terras om iets te kunnen eten en drinken tijdens en na het spelen.
Met klimrekken, glijbanen, zandbakken... het is er allemaal. Veel plezier!

Hup, van die glijbaan!