Club PellikaanTerug naar het overzicht

Word lid met het gezin! Kids kunnen er zwemles hebben, sporten en meer.

Club Pellikaan is een heel leuk sportcentrum voor jong en oud. Naast allerlei activiteiten, zoals judoles en knutselen, kunnen de kids hier ook terecht voor verschillende zwemlesmogelijkheden. 

Peutersurvival: Peuters leren spelenderwijs zich bij een val in het water op hun rug te draaien en dan te blijven drijven en hulp te roepen! Heel fijn idee dat je peuter dat kan en voor hun een hele leuke zwemactiviteit!

Easyswim zwemles voor ABC-diploma: Vanaf 4 jaar kun je terecht voor diplomazwemmen. Standaard zitten 9 kinderen per instructeur en krijg je 45 minuten per week les. Aan de hand van negen praktijksituaties behaal je één zwemdiploma, wat gelijk staat aan A, B en C. Er zijn ook mogelijkheden voor kinderen met een verstandelijke of motorische beperking.  

Verder goed om te weten: Tijdens de zwemles van jouw kind hoef jij je zeker niet te vervelen bij Club Pellikaan! Zo kun je zelf sporten, genieten van een kop koffie en je andere kids laten spelen in de Kidsclub. Hoe fijn is dat!

Wil je meer weten over Club Pellikaan? Klik dan via de roze button direct door naar hun website!

PS Wist je dat we ook een heel leuk overzicht hebben van Kinderwinkels in en om Breda?

Club Pellikaan

Bijster 30
4817 HX Breda
Openingstijden Kijk voor de exacte tijden op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Musical4Daagse in Chassé

Musical4Daagse in Chassé

Je kan je kind weer opgeven voor de Musical4Daagse die tijdens de zomervakantie in het Chassé Theater is! Dit is een ervaring voor kinderen waar ze veel van leren en niet meer zullen vergeten!

Geef je kind op voor deze 4Daagse!