icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Dansschool LotuzTerug naar het overzicht

Kom naar deze hele leuke dansschool en doe mee met één van de verschillende stijlen!

Bij Dansschool Lotus bieden ze lessen in veel verschillende stijlen aan. Allemaal worden ze gegeven door enthousiaste docenten!

Hip Hop: Deze les is voor alle leeftijden! Een swingende en gezellige dansles waarbij ritme en je eigen stijl voorop staan. Leuke armcombinaties en dan ook nog je benen erbij?

Ballet: Dit is de basis van alle dans. Hier leer je het eigen lichaam volledig te begrijpen en controleren. Wil jij later schitteren op het podium of ooit van dansen je beroep maken? Ga dan vooral deze dansles volgen.

Musical: De combinatie van dans, zang en toneel worden hier aangeleerd. Deze les is voor de echte creatievelingen want je zit nooit stil. Leer meer zelfvertrouwen te krijgen en je te uiten tegenover andere.

Streetdance: Deze les legt de basis voor de Hip Hop, Showdance en Musical lessen. Je favoriete liedjes en de meest swingende bewegingen kom je hier zeker tegen.

Breakdance: Alleen maar stoere jongens en meiden durven deze dansles aan. Je leert de moeilijke trucjes van een echte B-Boy en zal daarna iedereen imponeren.

Modern Jazz: Een mooie sierlijke en wisselende dansles. De basis van ballet heb je nodig.

Spitzen: Het dansen op spitzen is natuurlijk het ultieme balletgevoel. Deze dansles is alleen te volgen in combinatie met ballet en op aanraden van de docent!

Naast bovenstaande bieden ze ook nog Ouder/kind-dans aan en peuterdans! Wil je een keer kijken of één van deze dansstijlen iets voor jou is? Volg dan een gratis proefles.

De lessen worden gegeven op 3 verschillende locaties in Bavel: OBS De Toermalijn; Basisschool de Spindel en Sport BSO Hi3. Kijk voor meer informatie op hun website (via de roze button).

PS Op zoek naar leuke thuisactiviteit voor de woensdagmiddag? Kijk eens in onze Thuis-categorie!

Dansschool Lotuz

Zuster Boomaarsstraat 4
4854 KE Bavel
Openingstijden Zie rooster op website.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winterwandelingen

Winterwandelingen

Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en herfstschatten zoeken! Check de vele natuurgebieden om ons heen voor inspiratie!

Naar de tips!