• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Eastwood TigersTerug naar het overzicht

Bij de Eastwood Tigers speel je gemengd basketball vanaf ongeveer 6 jaar!
Basketball is een sport voor zowel jongens als meisjes. Leer alle tips en tricks tijdens de trainingen en neem het op tegen leeftijdgenootjes van andere clubs tijdens wedstrijden!

De jeugd commissie van de Eastwoodtigers organiseert evenementen voor alle jeugdteams (t/m U18). Zo is er jaarlijks een uitje, zoals het bezoek aan een ere-divisie basketbal wedstrijd, maar ook het familietoernooi aan het eind van het seizoen hoort daar bij.

Wil jij kijken of basketball iets voor jou is? Schrijf je dan via de site in voor de vier gratis proeftrainingen bij Eastwood Tigers in Oosterhout! Klik op de roze button voor meer informatie!

Eastwood Tigers

Lodewijk Napoleonlaan 111
4904 LH Oosterhout
Openingstijden Zie het trainingsschema per team op de site Prijs Zie de contributie voor dit seizoen op de website Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het BRIK festival is weer in Breda!

Het BRIK festival is weer in Breda!

Kom naar dit internationale festival speciaal voor kinderen! Er zijn 5 verschillende voorstellingen ook voor de kleinste kinderen vanaf 0,5 jaar. Het is heel knus opgezet overal en dat betekent een heel fijne en gezellige sfeer. Fotograaf Hans Gerritsen

Ga naar het Brik Festival!