• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Korfbal in Etten-LeurTerug naar het overzicht

Maak kennis met een actieve, snelle en leuke sport: Korfbal bij de vereniging in Etten-Leur.
Gedurende de veldcompetitie trainen en spelen ze op het kunstgrasveld aan de Olympiade. De trainingen zijn op dinsdag- en donderdag avond. De trainingen beginnen rond 18:30 uur voor de jongste teams.

Tijdens de zaalcompetitie trainen en spelen ze in het Turfschip aan de Schippersstraat te Etten-Leur. Ook in het winterseizoen trainen veel teams 2 keer per week. Daarnaast speel je op zaterdag een wedstrijd.

Met ingang van het seizoen 2015/2016 gaat ELKV weer met een Kangoeroe Klup beginnen. De Kangoeroe Klup is een clubje voor de aller jongsten van 3 t/m 6 jaar die het leuk vinden om samen te spelen. Naast het plezier dat de kinderen erin hebben is het ook nog eens erg goed voor de ontwikkeling motoriek en de sociale omgang met anderen.

Natuurlijk is het voor iedereen mogelijk om lid te worden van onze mooie vereniging. Om zeker ervan te zijn dat je het leuk vindt kun je eerst 4 keer gratis komen meetrainen. Meer info hierover vind je op de website via de roze button.

PS Op onze homepage lees je de leukste blogs over kinderactiviteiten, nieuwtjes en meer!

Etten-Leurse Korfbalvereniging

Olympiade 41
4873 DA Etten-Leur
Openingstijden Zie de tekst
Prijs Zie de contributie voor dit seizoen op de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Tips in en om Breda

Zomervakantie Tips in en om Breda

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Breda. Lees het hier!

Ga naar de tips.