• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kom jij ook handballen?Terug naar het overzicht

United Breda wil al haar leden met plezier laten handballen op hun eigen niveau.
De handbalvereniging uit Breda met prestatie- en gezelligheidsteams! Binnen onze vereniging kun je lekker sporten en ook worden er gedurende het hele jaren leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud!

De meeste teams van United Breda trainen twee keer per week. Van september tot april wordt er binnen in een sporthal getraind. In de zomermaanden (april tot juni,) wordt er op de buitenvelden getraind. Alle teams spelen in het weekend competitiewedstrijden. Meestal is dit de ene week ‘thuis’ in Breda en de andere week ‘uit’ bij een andere vereniging in de buurt.

Lijkt het je leuk om te handballen? Bij United Breda kan je altijd vrijblijvend drie keer mee trainen. Handballen kan vanaf 5 jaar oud. Na drie keer mee te hebben getraind kun je besluiten of je lid wilt worden van de vereniging. Meer informatie vind je natuurlijk op de website, klik hiervoor op de roze button.

PS Een dagje aan het vervelen? Nee hoor... In de thuis-categorie van Kidsproof vind je genoeg inspiratie om te knutselen, spelen of koken!

HV United Breda

Vaartbosssen 40
4816 JJ Breda
Openingstijden Zie de actuele trainingstijden op de website. Prijs Zie de contributie voor dit seizoen op de website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het BRIK festival is weer in Breda!

Het BRIK festival is weer in Breda!

Kom naar dit internationale festival speciaal voor kinderen! Er zijn 5 verschillende voorstellingen ook voor de kleinste kinderen vanaf 0,5 jaar. Het is heel knus opgezet overal en dat betekent een heel fijne en gezellige sfeer. Fotograaf Hans Gerritsen

Ga naar het Brik Festival!