Manege SintelsTerug naar het overzicht

Is jouw kleuter dol op pony's? Vanaf 4 jaar kun je al op les bij Manege Sintels in Breda.

Bij Manege Sintels heb je een duidelijke opbouw in de lessen. Heb jij nog geen ervaring dan kun je vanaf 4 jaar terecht bij de staples. Je leert pony's borstelen en krijgt een half uur les.

Vanaf 6/7 jaar met een beetje ervaring kun je doorstromen naar de beginnerslessen. Je begint dan eerst aan de longeerlijn en als je voldoende geoefend hebt mag je heel stoer los gaan rijden. Tijdens de beginnerslessen krijg je ook theorieles.

De vervolgstap is het zelf leren op- en afzadelen van de pony! Kun je draven, stappen, galopperen en zelfs een kleins sprongetje maken, dan heb je nog één stap te gaan voordat je buitenritten mag maken!

Naast dat de lessen zijn gesplitst in niveau, zit er ook een indeling in op leeftijd! Voor meer informatie, klik je via de roze button direct door naar hun website!

PS Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief? Deze staat vol tips over leuke activiteiten in Breda en omgeving!

Manege Sintels

Rijsbergseweg 590
4838 EG BREDA
Prijs Staplessen: €204 per kwartaal; beginnerslessen €240,5 per kwartaal, groeples €178 per kwartaal. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Musical4Daagse in Chassé

Musical4Daagse in Chassé

Je kan je kind weer opgeven voor de Musical4Daagse die tijdens de zomervakantie in het Chassé Theater is! Dit is een ervaring voor kinderen waar ze veel van leren en niet meer zullen vergeten!

Geef je kind op voor deze 4Daagse!