Manege de BelleTerug naar het overzicht

Een gezellige en kleinschalige manege met leerzame lessen en lieve paardjes!

Manege de Belle is een gezellige manege in Etten-Leur. Jos en Wies zijn samen al meer dan 30 jaar eigenaren van deze mooie manege. Gezelligheid en gemoedelijkheid is bij hen erg belangrijk. Dit is te merken bij de manier van lesgeven maar bijvoorbeeld ook bij het verzorgen van de paarden. Er is sprake van een zekere kleinschaligheid, waardoor contact tussen lesklanten, pensionklanten, instructrices, instructeurs en iedereen die zich op de manege thuis voelt erg prettig is.

De leuke kinderlessen zijn op dinsdag t/m zaterdag. Alle kinderen starten met een prive/longeles. Dit wordt gedaan om er zeker van te zijn dat de kinderen de beginsellen van het ponyrijden beheersen voordat zij verder gaan naar groepslessen. Daarna krijgen de kids in een groep les en leren zij alles over paarden en het rijden. Het maximale aantal kinderen in een groepsles is 7.

Klik snel op de roze button om naar de website te gaan voor meer informatie!

PS Bekijk ook onze Eropuit categorie voor de leukste uitjes in en om Breda!

Manege de Belle

Bellendreef 4
4873 LJ Etten-Leur
Openingstijden De tijden verschillen per leeftijd. Zie de website voor de actuele tijden! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Musical4Daagse in Chassé

Musical4Daagse in Chassé

Je kan je kind weer opgeven voor de Musical4Daagse die tijdens de zomervakantie in het Chassé Theater is! Dit is een ervaring voor kinderen waar ze veel van leren en niet meer zullen vergeten!

Geef je kind op voor deze 4Daagse!