Muziek op Schoot!Terug naar het overzicht

Samen met je baby, dreumes of peuter zingen, bewegen en spelen met muziek!
Kinderen genieten al op hele jonge leeftijd van muziek! Bij Tatiana van muzieKanjers kun je al starten als je baby 4 maanden is!

Bij Muziek op Schoot ga je samen met je baby, dreumes of peuter (4 maanden tot 4 jaar) zingen, bewegen op muziek, luisteren naar instrumenten en muziek en natuurlijk ook zelf spelen met instrumentjes. Al spelend en ontdekkend wordt de ontwikkeling van je kind op alle vlakken gestimuleerd en ondersteund. Hartstikke leuk én leerzaam dus!

Elke les begint met een vast begroetingsliedje om de kinderen een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Daarna wisselen luistermomenten, schootspelletjes en bewegingsactiviteiten elkaar af. Zowel bekende als nieuwe liedjes komen voorbij en alles wordt vaak herhaald, zodat de kinderen steeds meer zelf mee kunnen doen. Ook krijgen de ouders of begeleiders de liedjes mee naar huis. De liedjes sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen en zijn ook gemakkelijk in de thuissituatie te gebruiken.

Er zijn meerdere cursussen per jaar en de lessen zijn op verschillende locaties in Breda, Oosterhout en Etten-Leur.

Krijg jij ook al zoveel zin om dit samen met je baby, peuter of dreumes te doen? Voor meer informatie of om je in te schrijven, klik je via de roze button direct door naar de website van muzieKanjers.

PS Wist je dat we een heel leuk overzicht met Eropuit-tips hebben! 

muzieKanjers


Breda, Oosterhout en Etten-Leur
Openingstijden Wekelijkse lessen:
* maandagochtend Princenhage, Breda (kdv Kindergarden)
* woensdagochtend Nieuwe Nobelaer, Etten-Leur
* vrijdagochtend Nieuwe Veste, Breda
* zaterdagochtend Den Hout, Oosterhout (kdv Buitengewoon)

Aparte lessen voor baby's, dreumesen en peuters. Lestijd verschilt per locatie.
Prijs Kijk voor de actuele prijs op de website, deze verschilt per locatie. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstwandelingen

Herfstwandelingen

Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en herfstschatten zoeken! Check de vele natuurgebieden om ons heen voor inspiratie!

Naar de tips!