• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwemles en waterpolo!Terug naar het overzicht

Bij O.Z. & P.C. De Warande kun je terecht voor diplomazwemmen en waterpololessen en wedstrijden!

Deze sportclub is een actieve en gezellig club. Je kunt er terecht voor o.a. ABC-diplomazwemmen. Je begint met twee keer per week een half uur te zwemmen en vanaf een bepaald niveau ga je naar één keer per week één uur.

De zwemlessen worden op twee locaties (zwembad Arkendonk en de Blikken) gegeven. Je kunt vooraf een voorkeur van locatie opgeven. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen hier starten met zwemles, maar geadviseerd wordt om te starten vanaf 5 of 6 jaar.

Naast zwemlessen kun je hier zodra je je B-diploma hebt ook waterpolo doen! Het is een hele stoere, snelle en actieve sport waarbij je zwemt, ballen gooit en vangt en ook nog eens slim moet spelen!

Je kan vier gratis proeflessen nemen om te kijken of het iets voor jou is. Op woensdagmiddag van 17-18u bij zwembad Arkendonk en op vrijdag van 19-20u bij zwembad de Blikken zijn er speciale kennismakingsuren!

Wil je meer weten over dit zwembad? Klik dan via de roze button direct door naar hun website! Je kunt daar ook zien welke leuke activiteiten ze naast de normale lessen organiseren!

PS Studiedag? Inspiratie nodig voor een leuke activiteit met de kids? Kijk verder in onze Eropuit-categorie!

O.Z. & P.C. De Warande


4907 SB Oosterhout
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Tips in en om Breda

Zomervakantie Tips in en om Breda

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Breda. Lees het hier!

Ga naar de tips.