• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Weekendschool BredaTerug naar het overzicht

Ben je ouder dan 9 jaar en nieuwsgierig aangelegd? Kom dan eens naar Petje af!

Bij Petje af ga je op 28 zondagen in het jaar in blokken van 4 weken met verschillende beroepen kennis maken! Zo kan de brandweerman, een arts, het werk binnen een tv-studio of een advocaat aan bod komen!

Heel interessant voor de kinderen! De eerste zondag van een blok komt een gastdocent meer vertellen op de weekendschool. De zondag erop ga je een kijkje nemen op het werk van de gastdocent en mag je in de praktijk meehelpen.

De derde dag van het blok ga je zelf aan de slag met een presentatie! Je gaat zelf vertellen wat je tot nu toe hebt geleerd over het bepaalde beroep. De laatste activiteit wordt door de groep bepaald. Er worden drie leuke verschillende en uitdagende voorstellen gedaan en dan is het de meeste stemmen gelden!

De weekendschool is leerzaam en op sociaal gebied ook uitdagend! Maar ook gezellig om samen met leeftijdsgenoten op pad te gaan! De weekendschool zit op drie locaties in Breda. Naast de locatie op de Vlierenbroek, zit men ook op Mrg. Nolensplein 1 en Molstraat 34.

Wil je meer weten, dan klik je via de roze button direct door naar hun website!

PS Wist je dat we een Uitagenda hebben, die vol staat met leuke tips voor eropuit!

Weekendschool Petje af Breda

Vlierenbroek 32
4822 XM Breda
Openingstijden 28 zondagen in het jaar (zie website voor de exacte planning).
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Tips in en om Breda

Zomervakantie Tips in en om Breda

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Breda. Lees het hier!

Ga naar de tips.