TBM gezocht!Terug naar het overzicht

Leer wat een scrum is, speel mee aan toernooien en ontdek hoe leuk rugby is bij Rugbyclub Etten-Leur.
Rugbyclub Etten-Leur heeft grote en actieve jeugdafdeling, verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën. De grote groep jeugdleden wordt begeleid door een aantal enthousiaste jeugdleiders. De trainingen worden gegeven door goed opgeleide trainers, die allen over een ruime rugbyervaring beschikken.

De groepen bestaan o.a. uit Turven & guppen (5-8 jaar), Benjamins (9-10 jaar) en Mini's (11-12 jaar). Gezamenlijk wordt deze groep TBM genoemd. Naast trainingen, worden om de zoveel weken aan toernooien meegedaan, zowel in de regio als grotere georganiseerde toernooien.

Lijkt het jou vet cool om te leren hoe je moet rugbyen, ken je de termen al uit je hoofd en kun je niet wachten om de bal te vangen en punten te scoren? Kijk dan op de website van Rugbyclub Etten-Leur voor meer informatie! Klik door via de roze button.

PS Inspiratie nodig voor je kinderfeestje? De leukste tips hebben wij voor je verzameld!

Rugbyclub Etten-Leur

Kempenerrandweg 9
4876 NT Etten-Leur
Openingstijden Zie de website voor de trainingstijden.
Prijs Vul het formulier op de website in om 6 weken gratis mee te trainen. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Summer!

Lees onze tips!