Scouting DriesprongTerug naar het overzicht

Je kan zo een keer langs komen om te kijken of deze scoutingclub iets voor jou is!

Scouting Driehoek in Breda is een actieve en gezellige club. Wekelijks kom je met je leeftijdsgroep bij elkaar.

De Bevers (5-7 jaar) spelen samen met diverse Hotsjietoniabewoners. De ene houdt van kamperen, de andere is dol op knustelen en weer één is graag in de natuur. 

De Welpen (7-11jaar) zijn opgesplitst in een meiden en jongensgroep. Elke zaterdag gaan zij aan de slag met koken, knutselen, schminken, wandelen en spelen in het bos. 

De groep van 11-15 jarigen (verkenners en gidsen) gaan wekelijks survivallen, pionieren, kampvuur maken en nog veel meer leuke activiteiten doen. Zo leren ze in groepsverband werken en verantwoordelijkheid te nemen.

Naast de wekelijkse bijeenkomsten worden er bij speciale gelegenheden extra kampen of feesten georganiseerd . Er wordt op zomerkamp gegaan en 1 of 2 keer per jaar logeer je bij het clubhuis.

Benieuwd naar Scouting Driesprong? Kijk dan verder op de website (via de roze button). Als je een keer wil komen kijken, dan kun je het beste even een mail sturen.

PS  Wist je dat we een leuke Uitagenda hebben met allerlei leuke tips voor eroptui met de kids?

Scouting Driesprong

Posthoorn 8
4847 TJ Breda
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera Herfstvakantie!

Hoera Herfstvakantie!

Ook dit jaar heeft het Chassé Theater een super tof programma voor het hele gezin. Geniet van een mooie kinderfilm en doe mee met MediaLab!

Wel even je plekje reserveren!