icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Turnen, Yoga, Gym, Dans!Terug naar het overzicht

Sportvereniging DIO in Etten-Leur biedt verschillende cursussen aan. Al vanaf peuters!

Hierbij een overzicht wat er allemaal mogelijk is bij DIO:

Kaboutergym: Deze gym is er voor de allerkleinsten (vanaf 2,5 jaar). Op speelse wijze zijn de kinderen lekker actief bezig. Spelletjes, bewegen op de muziek en actief met ballen, knotsen en ander leuk materiaal!

Kleutergym: Lekker met de andere kleuters kun je spelletjes doen, bewegen, kennis maken met toestellen, matten, hoepels etc. Heel leuk om te doen!  

Ouder- en kind gym: Speciaal voor peuters en ouders kun je tijdens deze gym samen actief bezig zijn. Je helpt je dochter of zoon met de gymlessen. Heel fijn om zo samen de tijd door te brengen! Genieten dus!

Kinderyoga: Yoga kan je doen vanaf 3 jaar Tijdens de les ga je allerlei oefeningen en spelletjes doen. Kinderen worden er helemaal ontspannen van en leren zich goed te concentreren. 

Turnen (jongens en meiden): Vanaf 6 jaar kun je meedoen aan de turnlessen. Je gaat aan de slag met de balk, brug, uitvoering op de mat en ringen. Zo leer je alle facetten van het turnen. Meiden en jongens zitten in een aparte groep.

Zumbakids: Met je groep ga je heerlijk dansen en springen op het ritme van Zumba. Kinderen pikken de bewegingen snel op en zijn lekker actief bezig!

Kinderdans (groep 1, 2 en 3): Voor deze groepen van de basisschool worden hele leuke danslessen gegeven Elk groep heeft zijn eigen les. Tijdens de les ga je heerlijk bewegen op muziek en krijg je les in een bepaald thema. Jaarlijk treed je samen op voor een groot publiek tijdens de Jazzdemo.

Jazzdance: tijdens de lessen maak je kennis met o.a. streetdance en gogodance. Eén keer per jaar doe je samen met je dansgroep mee met de Jazzdemo en kun je je kunsten laten zien aan een groot publiek.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden, lestijden en de locatie waar de les gegeven wordt? Klik dan via de roze button direct door naar hun website.

PS Op zoek naar een leuke tip voor het weekend? Kijk dan in onze Uitagenda!

Sportvereniging DIO Etten-Leur

Markt 26
4875 CE Etten-Leur
Openingstijden Onder het kopje 'Lesrooster' op wesbite.
Prijs Onder het kopje 'Contributie' op wesbite. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winterwandelingen

Winterwandelingen

Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en herfstschatten zoeken! Check de vele natuurgebieden om ons heen voor inspiratie!

Naar de tips!