icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

The SCENE of DanceTerug naar het overzicht

Al meer dan 20 jaar de dansschool voor Hiphop, Streetdance, Breakdance, Modern Jazz en Dancehall.
Zoek je de vetste danslessen voor jong en oud ongeacht je niveau? Dan ben je bij The SCENE Of Dance aan het juiste adres. Maar wat leer je nu precies bij de verschillende dansstijlen?

Bij elke les Breakdance of BBoying leer je meer over Toprocks, Uprocks, Footwork/Foundation en Powermoves. Tijdens de lessen krijgen ritme, kracht, lenigheid, muziek, en uitstraling ook de aandacht.

Liever op Streetdance? Met deze veelzijdige dansvorm dans je zo de dansjes uit de populaire videoclips. Andere stijlen beïnvloeden deze dansvorm waardoor je nooit uitgeleerd bent en er elke keer weer nieuwe moves en combinaties te bedenken zijn.

In de Jazz les wordt gedanst op allerlei soorten muziek. Je leert pasjes, gevoel overbrengen en choreo. Ook werk je aan conditie, lenigheid en natuurlijk de Jazz technieken.

Lyrical is een vorm van dans waarbij niet alleen gedanst wordt op de maat van de muziek, maar er wordt juist gedanst op de tekst. Er wordt aandacht besteed aan het verbeteren van de flexibiliteit, balans, uithoudingsvermogen en coördinatie.

Naast deze vier zijn er nog veel meer lessen te volgen bij The SCENE! Ben jij geïnteresseerd in een van de lessen? Neem dan geheel gratis en vrijblijvend een proefles! Ouders kunnen de proefles van hun kinderen bijwonen. Check ook de website door te klikken op de roze button.

The SCENE of Dance Breda

Belcrumweg 62
4815 HA Breda
Openingstijden Zie het lesrooster op de website.
Prijs Zie de contributie voor dit seizoen op de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winterwandelingen

Winterwandelingen

Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en herfstschatten zoeken! Check de vele natuurgebieden om ons heen voor inspiratie!

Naar de tips!