icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1

The Wall of DanceTerug naar het overzicht

De leukste danslessen voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar in Ulvenhout en Galder!
Voor de allerkleinsten (3 tot 5 jaar) is de leuke les Kinderdans. Eén uur in de week wordt er een dansles verzorgd voor 'de mini's'. In deze lessen wordt op verantwoorde wijze de basis gelegd voor de dansontwikkeling en ontwikkel je fantasie en dansgevoel met het uitbeelden van sprookjes en verhaaltjes.

Het stoere Streetdance is voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot 9 jaar. In de streetdance lessen wordt er gedanst op diverse medley's en mixen van stoere, bekende en de nieuwste muziek. Elk dansseizoen is het zelfs mogelijk mee te doen met demo's en presentaties in Ulvenhout en omstreken.

Vanaf 10 jaar is het tijd voor Hiphop! Net als in de streetdance lessen wordt er gewerkt aan nieuwe bewegingen, ritme en in samenwerking een coole dans neer te zetten. Speciaal voor jongens is er tussen de 6 en 12 jaar Hiphop Boys!

En naast danslessen is het ook mogelijk om workshops en kinderfeestjes te boeken. Wil jij ook komen dansen bij The Wall of Dance? Schrijf je dan snel in via de website!

PS. Ook leuk zijn de vele leuke kindervoorstellingen in de theaters van Breda en omstreken!

The Wall of Dance

Jeugdland 1
4851 AT Ulvenhout
Openingstijden Zie het lesrooster op de website
Prijs Zie de contributie voor dit seizoen op de website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winterwandelingen

Winterwandelingen

Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en herfstschatten zoeken! Check de vele natuurgebieden om ons heen voor inspiratie!

Naar de tips!