icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1

VlinderfabriekTerug naar het overzicht

Vind je acteren en fantaseren helemaal het einde? Dan zijn deze theaterlessen iets voor jou!

De Vlinderfabriek: Een plek waar dromen en fantasie de ruimte krijgen. De Vlinderfabriek wil kinderen en jongeren het creatieve & grenzeloze van theater in de breedste zin van het woord, aanbieden als onderdeel van hun ontwikkeling.

De Vlinderfabriek is mobiel en kan op iedere locatie theaterlessen, workshops en projecten (op maat) uitvoeren voor alle leeftijden. De lessen die in 2016 starten zijn de volgende:

In de Vlinderklas (groep 1&2) wordt vanuit prentenboeken & muziek de fantasie geprikkeld om samen toneel  te spelen. Soms bedenken we  een lied of een dans bij ons verhaal. Aan het einde van de laatste les is er een korte presentatie voor publiek.

In de Spelersklas (groep 3 t/m 6) gaan we aan de slag op de spelvloer met zelf verzonnen verhalen.  We verzinnen personages bij een schilderij of foto, we spelen met echte teksten en je leert hoe je een scene interessant kunt maken voor het publiek.  We trainen stem en lijf als echte acteurs, zodat we kunnen schitteren tijdens de voorstelling! 

Klik voor meer informatie kijk je op hun website (via de roze button). De Vlinderfabriek geeft ook van tijd tot tijd gratis proeflessen, zodat je kan ontdekken of theater iets voor jou is. Kijk in onze Uitagenda of er binnenkort proeflessen zijn!

PS Nog inspiratie nodig voor leuke uitjes in de buurt van Breda? Kijk dan in onze Eropuit-categorie!  

Vlinderfabriek

Jan Nieuwenhuyzenstraat 15
4818 RH Breda
Openingstijden De exacte lestijden kun je vinden op de website van de Vlinderfabriek.
Prijs Kijk op hun website voor de exacte kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winterwandelingen

Winterwandelingen

Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en herfstschatten zoeken! Check de vele natuurgebieden om ons heen voor inspiratie!

Naar de tips!