Wielrennen of MTB?Terug naar het overzicht

Bij De Jonge Renner kun je 4 keer een proeftraining doen voor wielrennen en 8 voor MTB.

Kijk jij ook elke zomer met veel plezier naar de Tour de France? Vind je het heerlijk om naar school te fietsen, maar zou je op een echte wielrennersfiets willen zitten?

Probeer dan eens de proeflessen bij De Jonge Renner. Een leenfiets en helm kun je lenen. Als je het helemaal geweldig vindt, kun je vervolgens trainings- of jeugdlid worden.

Bij trainingslid ga je twee keer per week trainen, leen je goede (wel gebruikte kleding) en maak je gebruik van een leenfiets. Het fijne is dat je dan niet meteen in een wielrennersfiets hoeft te investeren.

Als jeugdlid, ga je ook twee keer per week trainen, maar mag je daarnaast ook in het weekend wedstrijden doen. Je kan wel gebruik maken van een leenfiets en zal zelf de wedstrijdkleding moeten aanschaffen. De wedstijden worden in verschillende leeftijdscategorieën gespeeld. Je mag meedoen vanaf het jaar dat je 8 wordt.

Rijd je liever niet op de weg, maar vind je het stoer om over bospaden en heuvels te fietsen? Dan is mountainbiken iets voor jou. Bij De Jonge Renner kun je starten vanaf 7 jaar.

Om te ontdekken of je echt leuk vindt, kun je 8 proeflessen doen. Voor een mountainbike en helm wordt dan gezorgd. De training wordt gegeven door speciaal opgeleide mensen. Daarnaast helpen ouders ook een handje mee.

Interesse om te mountainbiken of wielrennen? Kijk voor meer informatie op hun website (via de roze button).

PS Is je zoon of dochter bijna jarig? Kijk eens in onder Kinderfeestjes-categorie voor inspiratie!

WV De Jonge Renner

Bredaseweg 119
4904 SB Oosterhout
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs