• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Waterpolo Etten-LeurTerug naar het overzicht

Ben jij ook zo'n stoere meid of jongen die waterpolo te gek vindt? Kijk eens bij Z&PC DIO!

Bij Z&PC kun je terecht vanaf 7 jaar en als je een B-diploma hebt! Op die leeftijd begin je met Minipolo. Op spelende wijze ga je aan de slag met de technieken van waterpolo.

Zo leer je nog beter zwemmen (ook met bal), ga je ballen leren gooien en vangen in het water en niet onbelangrijk veel plezier maken met je teamgenootjes!

Vanaf 9 jaar ga je naast trainen ook wekelijks de strijd aan met andere waterpolo-teams uit Brabant en Zeeland. De competitie is van oktober t/m april!

Wil je een paar keer meedoen om te kijken of waterpolo iets voor jou is? Dat kan op woensdag van 19-20u of op zondag van 10-11u. Locatie is zwembad De Banakker in Etten-Leur. Nieuwsgierig geworden naar de sportclub? Kijk dan verder op hun website (via de roze button) voor meer informatie.

PS Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staat vol tips voor leuke activiteiten met kids!

Z&PC DIO

Frederik van Eedenstraat 23-25
4873 AW Etten-Leur
Prijs Inschrijfgeld: €10; Lid zonder competitie €53,5 per kwartaal; Startvergunning sompetitie: €35 per seizoen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Tips in en om Breda

Zomervakantie Tips in en om Breda

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Breda. Lees het hier!

Ga naar de tips.