Zwembad SonsbeeckTerug naar het overzicht

Kom naar dit zwembad voor recreatief zwemmen, zwemles of een kinderfeestje!

Bij Zwembad Sonsbeeck kun je al vanaf baby terecht voor zwemlessen en zo uiteindelijk doorstromen naar het ABC-diploma. Hierbij een overzicht van de mogelijkheden:

Baby-, Dreumes- en Peuterzwemmen: Samen ga je met je kleine lekker spelen in het water. Kinderen raken op speelse manier vertrouwd met het water.

Peuter/Kleuter Zwem ABC: Deze lessen zijn een goede voorbereiding voor het echte diplomazwemmen. Kids worden watervrij gemaakt en krijgen al een idee wat zwemles inhoudt. Vanuit hier kunnen ze zo doorstromen naar de reguliere lessen.

ABC-diploma: Samen met Zed de haai en Sop de zeester ga je aan de slag met zwemmen. Ieder kind krijgt een paspoort waarin de avonturen met deze figuren beschreven staan. Daarnaast krijgt ieder kind een schatkist welke gevuld wordt naarmate de kind verder vordert met zwemmen.

Naast reguliere zwemlessen, kun je hier ook turbocursussen, vakantiecursussen of privélessen volgen.

Het zwembad bestaat uit een 25 meter bad, crazy river, baby-peuterbad en 2 grote glijbanen. Naast de zwemlessen dus ook een leuke plek voor eropuit of voor een kinderfeestje!

Je kan voor een kinderfeestje kiezen om vrij te zwemmen met elkaar en daarna te genieten van frietjes met een snack. Of naar de zwemdisco te komen. De disco is toegankelijk voor kinderen t/m 15 jaar. In onze Uitagenda kun je de data van de zwemdisco's vinden.

Wil je meer weten over alle mogelijkheden bij Zwembad Sonsbeeck? Klik dan via de roze button direct door naar hun website!

PS Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staat vol leuke activiteiten voor kids!

Zwembad Sonsbeeck

Pieter-Christiaanstraat 2
4811 PS Breda
Openingstijden Maandag t/m zondag (kijk voor de exacte openingstijden op hun website). Prijs Recreatief zwemmen: €5,15 losse kaart; Kinderfeestje: €11,75 p.p.; Zwemdisco normaal: €7,9 p.p.; Zwemdisco feestje: €15,3 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

De leukste speeltuinen rondom Breda!

De leukste speeltuinen rondom Breda!

Makkelijk én leuk: een uitje naar de speeltuin. Heerlijk buiten met mooi weer. En daarbij ook nog een fijn terras om iets te kunnen eten en drinken tijdens en na het spelen.
Met klimrekken, glijbanen, zandbakken... het is er allemaal. Veel plezier!

Hup, van die glijbaan!