Zwemschool BredaTerug naar het overzicht

Deze zwemschool geeft zwemles op maat, zo is er ook extra aandacht voor kinderen met autisme, Down.

Deze zwemschool heeft twee locaties. Beiden locaties hebben warm water, geen Chloor-water en een verstelbare bodem. Zo kan, als je start met zwemlessen, het zwembad minder diep worden gemaakt en kan je kind langzaam wennen aan zwemmen in dieper water.

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 6 kinderen. En er hebben maximaal 2 groepen tegelijk zwemles. Ieder kind blijft tot het behalen van zijn diploma in dezelfde groep bij dezelfde instructeur.

Voor kinderen met autisme, ADHD, Down etc worden, op de locatie Revant, lessen gegeven. Hier zijn minder prikkels aanwezig, waardoor de kinderen minder snel worden afgeleid. De kinderen krijgen les in kleinere groepjes van 3 en de les is 30 minuten ipv 45 minuten.

Ben je na het behalen van je AB(C)-diploma nog niet klaar met zwemmen, dan kun je hier heel leuk snorkelles nemen! Naast de zwemlessen, kun je hier op zondag ook terecht voor Baby-Peuterzwemmen

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Klik dan via de roze button direct door naar hun website. De locaties zijn Visio Onderwijs op de Galderseweg 65 te Breda en Revant , revalidatiecentrum op de Brabantlaan 1 te Breda.

PS Kijk ook eens in onze Thuiscategorie, voor leuke activiteiten voor thuis, zoals knutselen en koken.

Zwemschool Breda

Galderseweg 65
4836 AC Breda
Openingstijden Lesdagen woensdag t/m zondag.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

De leukste speeltuinen rondom Breda!

De leukste speeltuinen rondom Breda!

Makkelijk én leuk: een uitje naar de speeltuin. Heerlijk buiten met mooi weer. En daarbij ook nog een fijn terras om iets te kunnen eten en drinken tijdens en na het spelen.
Met klimrekken, glijbanen, zandbakken... het is er allemaal. Veel plezier!

Hup, van die glijbaan!