KinderatelierTerug naar het overzicht

Vindt jouw kind het leuk om creatief bezig te zijn? Dan is deze cursus wat voor jouw kind.
Al jarenlang een groot succes: het Kinderatelier van Nieuwe Nobelaer. Je gaat aan de slag met verschillende materialen zoals papier, klei, potlood, verf en textiel. Hieruit maak je de mooiste kunstwerken in 2D en 3D. Niets moet in het Kinderatelier, maar stiekem leer je er heel veel. Je kunt je naar hartenlust creatief uitleven en de enthousiaste docent daagt je uit om je fantasie te verkennen. Een goede basis voor een leven lang creatief plezier.

NIEUW in seizoen 23-24! Al jarenlang een groot succes: het Kinderatelier van De Nobelaer. Deze nieuwe cursus, Kinderatelier PUUR, is een creatieve cursus voor jongeren van 7 t/m 10 jaar met een beperking. We gaan werken met materialen zoals papier, klei, potlood, verf en textiel. Met behulp van onze fantasie maken we prachtige kunstwerken. Een cursus vol creatief plezier!

Klik op de roze button voor meer informatie.

De Nobelaer

Parklaan 2
4873 ER Etten-Leur
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het BRIK festival is weer in Breda!

Het BRIK festival is weer in Breda!

Kom naar dit internationale festival speciaal voor kinderen! Er zijn 5 verschillende voorstellingen ook voor de kleinste kinderen vanaf 0,5 jaar. Het is heel knus opgezet overal en dat betekent een heel fijne en gezellige sfeer. Fotograaf Hans Gerritsen

Ga naar het Brik Festival!