Theater bij De NobelaerTerug naar het overzicht

Heb je interesse in theater, maar weet je nog niet zeker of het bij je past? Doe dan mee!
Ontdek het in de Theaterklas! Spelenderwijs maak je kennis met acteren, speltechnieken en improvisatie. Deze cursus is een eerste stap op het pad van jouw acteerdroom. Alles kan en niets is te gek in deze groep, waardoor het altijd gezellig is.

Bij een theaterschool voor kinderen en volwassenen gaat het niet alleen om wie de hoofdrol van de musical krijgt of wie het beste kan zingen. Bij De Nobelaer leer je wat er vóór en achter de schermen gebeurt tijdens een uitvoering. Hiervoor hebben we drie verschillende smaakjes: een Musicalklas, een Theaterklas en een cursus Schminken en Grimeren. Dus: ben jij het nieuwe theatertalent van Etten-Leur? Kom dan meewerken aan de volgende musical! Je wordt altijd begeleid door vakmensen met de nodige ervaring, zodat je het vak leert van iemand die weet waar hij of zij het over heeft. 

Bij De Nobelaer hebben we alles onder één dak: een theater, kunsteducatie en een bibliotheek. Zo kunnen we de inwoners van Etten-Leur voorzien van hun culturele behoeften. Deze unieke mix van drie disciplines maakt ons cultuurcentrum dé plek om het beste uit jezelf te halen.

Wil je een proefles volgen? Dit kan tijdens de kijklessen in de week voorafgaand aan de herfst-, kerst-, of carnavalsvakantie of tijdens de Open Lesweek. Neem contact op met kunsteducatie@denobelaer.nl. Alle proeflessen zijn gratis.


PS Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Check onze tips!

De Nobelaer

Parklaan 2
4873 ER Etten-Leur
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het BRIK festival is weer in Breda!

Het BRIK festival is weer in Breda!

Kom naar dit internationale festival speciaal voor kinderen! Er zijn 5 verschillende voorstellingen ook voor de kleinste kinderen vanaf 0,5 jaar. Het is heel knus opgezet overal en dat betekent een heel fijne en gezellige sfeer. Fotograaf Hans Gerritsen

Ga naar het Brik Festival!