Monkey Moves BredaTerug naar het overzicht

Sport kiezen voor kinderen in Breda? Bij Monkey Moves hoef je niet te kiezen!
Sporten voor kinderen, dat is Monkey Moves. Niet zomaar één sport.. nee, 11 sporten bij één club!

Bij Monkey Moves kunnen kinderen in verschillende leeftijdsgroepen en op hun eigen niveau de basis leren voor verschillende sporten. De sportlessen worden aangeboden voor kinderen in de leeftijd 1,5-3 jaar (dreumes-groep), 3-4 jaar (peuter-groep), 4-6 jaar (kleuter-groep) en 6-9 jaar (basisschool-groep).

Een onwijs leuk concept waarbij kinderen spelenderwijs op een jungle reis gaan langs 11 van de populairste sporten in Nederland. De lessen worden gegeven door vaste trainer(s). De kinderen krijgen veel individuele aandacht waardoor er goed kan worden gewerkt aan de optimale ontwikkeling van jouw eigen apekop!

De lessen van Monkey Moves zijn met zorg samengesteld door een groep enthousiaste bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, bewegingsagogen en sporttrainers. De kinderen leren niet alleen goed bewegen, er is ook veel aandacht voor sociale vaardigheden.

Tijdens alle sportlessen wordt er o.a. gebruik gemaakt van muziek en een knotsgek klim- en klauterparcours, waardoor het leren van nieuwe sportvaardigheden steeds weer een feestje is.

Er zijn verschillende locaties voor de lessen van Monkey Moves Breda.
- Gymzaal Twaalfbunder (Haagse Beemden): Twaalfbunder 4, 4823 BJ Breda
- Gymzaal de Kroeten (Haagse Beemden): Moeraszegge 69, 4823 MH Breda.
- Gymzaal Het Noorderlicht (Breda Noord): Cornelis Florisstraat 25, 4827 CN breda
- Gymzaal Viandenlaan (Ginneken): Viandenlaan 2, 4835 EG Breda
- Sporthal de Drie Linden in Prinsenbeek: Heisprong 15, 4841 NA Prinsenbeek

Interesse in een gratis proefles? Klik dan via de roze button direct door naar hun website voor meer info en/of je in te schrijven!

Monkey Moves Breda


Breda
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs