Voetbalplezier bij NACTerug naar het overzicht

Voetbalplezier in de zomervakantie in een NAC Breda Soccer Camps tenue? Geef je op!
Lekker voetballen bij NAC Breda? In de zomervakanties zijn er 2- en 3-daagse NAC Breda Soccer Camps bij jou in de buurt. Wil jouw kind zich uitleven tijdens een actief voetbalkamp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! De NAC Breda Soccer Camps zijn gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie. Terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen.

Over de NAC Soccer Camps

Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Er is een gevarieerd programma zodat naast trainingen ook spelletjes en andere leuke activiteiten gedaan worden. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk voetbalkamp! 

De kampen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen ongeacht of je (al) op voetbal zit. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leert. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke NAC Breda belevingen.  

Klik op de roze button voor meer informatie.

NAC Breda Soccer Camps


Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Heerlijk eropuit!

Heerlijk eropuit!

Zin om er even lekker op uit te gaan tijdens Pinksteren? Op onze eropuit pagina vind je super veel fijne tips.

Van zwembad tot kinderboerderij. Van museum tot pretpark. En nog veel meer!

Naar de tips