Ko&FloTerug naar het overzicht

Ko&Flo is de plek voor supertoffe kinderkleding! Kom ook naar deze super grote winkel in Oosterhout!
Ko&Flo uit Oosterhout is een enorme leuke en super grote winkel waar je zeker iets leuks weet te vinden voor je kids. Ze hebben een locatie van wel 700 m2 waar ze hun webshop en winkel bij elkaar hebben.

Harstikke handig, want alles wat je online ziet, kunnen ze ook direct aanbieden in de winkel! Je vindt er de gehele Flo collectie, maar ook merken als Claesen's, Moodstreet en Vinginio. De medewerksters vertellen met passie over de nieuwste trends en helpen je graag aan een passende look voor alle gelegenheden.

En wie in september binnenstapt is in voor een feestje! De winkel in Oosterhout bestaat dan 20 jaar en dit vieren ze graag met al onze bezoekers. Bezoekers ontvangen lekkers, leuke give aways en kunnen deelnemen aan een Just by Manon stylingdag (16-sept), Like Flo castingdag (23 & 24 sept) en ze organiseren een heuse modeshow (voor genodigden).

Benieuwd naar de collectie? Klik dan via de roze button direct door naar hun website. Geen tijd om te shoppen? Je kunt ook gebruik maken van de webshop!

PS Wist je dat we een Uitagenda hebben met allerlei leuke tips voor eropuit met de kinderen

Ko & Flo

Leijsenhoek 47
4901 ER Oosterhout
Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Summer!

Lees onze tips!