CakepopsTerug naar het overzicht

Steel de show met deze vrolijk gekleurde cakepops!
Cakepops zijn een echte rage. Het zijn balletjes cake op een stokje die je op heel veel verschillende manieren kunt versieren. Ze zijn heerlijk én leuk om te zien!

Wat heb je nodig?
Een kant en klare cake, botercrème, lollystokjes, smeltsnoep of chocola, strooisels om je cakepops mee te versieren en een standaard om de cakepops in te prikken.

Hoe maak je de cakepops?
Verkruimel de cake en meng de kruimels met de botercrème. Zorg ervoor dat het mengsel stevig genoeg is om er goede balletjes van te maken. Maak vervolgens zoveel balletjes van het mengsel als je nodig hebt en steek in ieder balletje een lollystokje. Vervolgens dip je de balletjes in het smeltsnoep of in de chocola. Er zijn heel veel verschillende producten beschikbaar die geschikt zijn om de cakepops in de dippen. Ga maar eens kijken bij Jamin of een supermarkt en kies wat jij het lekkerst vindt. Als laatste stap decoreer je de cakepops. Dat kan met strooisels, die aan de nog natte chocola of het smeltsnoep plakken. Je kunt natuurlijk ook decoreren met marsepein of kant en klare snoepfiguurtjes.

Tot slot prik je alle cakepops in een standaard. Deze kun je bijvoorbeeld maken van een stuk piepschuim dat je bekleedt met aluminiumfolie.

Veel uitdeelplezier!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Heerlijk eropuit!

Heerlijk eropuit!

Zin om er even lekker op uit te gaan tijdens Pinksteren? Op onze eropuit pagina vind je super veel fijne tips.

Van zwembad tot kinderboerderij. Van museum tot pretpark. En nog veel meer!

Naar de tips