Eeterij D'n BalTerug naar het overzicht

Bekend om de spare-ribs, met daarnaast nog genoeg andere lekkere gerechten te bieden!
Sinds jaar en dag zijn de deuren van dit eetcafé geopend om inwoners van Oosterhout en passanten een lekkere maaltijd voor te zetten. De Eeterij kent een hele geschiedenis voordat het in de huidige vorm actief is. De kwaliteit is er niet minder op geworden, en in stad en omgeving weten velen dan ook de locatie te vinden.

Met maandmenu's en seizoensspecialiteiten houden ze het menu divers, maar ook aan de kinderen is gedacht. Op de kinderkaart staat een voorgerecht en meerdere hoofdgerechtjes in combinatie met een toetje. Benieuwd waar je uit kunt kiezen? Kijk dan snel op de website en klik door naar Menu's.

Voor alle mensen die naar een voorstelling gaan in theater, je kunt natuurlijk vooraf hier een hapje komen eten. Meer leuke restaurants vind je in onze categorie Uit eten!

Eeterij D'n Bal

Bakkerstraat 21
4901 EA Oosterhout
Openingstijden Geopend vanaf 17:00 uur. Keuken sluit om 21:30 uur. Prijs Hoofdgerechten kinderen voor €7,50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas!

Sinterklaas!

Het heerlijke avondje is er al bijna! Nog tips nodig voor deze avond of voor de schoenzet-avondjes? Lees dan verder in onze blogs.

Direct naar de tips!