LatourTerug naar het overzicht

Ieder broodje en gerecht wordt hier vers bereid en dat is te proeven!
Bij Latour zijn al sinds jaar en dag wijn en eten met elkaar verbonden. In de delicatessenwinkel vind je dan ook een ruime keuze aan wijn, port, champagne en dessert wijn die je heerlijk kunt combineren met het uitgebreide assortiment aan Franse, Spaanse, Zwitserse en Hollandse kazen, Italiaanse worsten, diverse paté soorten en huisgemaakte salades van superkwaliteit.

Naast de delicatessenwinkel ben je hier ook welkom om in het lunchcafé te genieten van een gezellige lunch. Proef de mediterrane sfeer en geniet van een heerlijk koud of warm broodje, een warm gerecht, een salade, tapas, kaasplank of een verse soep uit eigen keuken.

In de 15e eeuwse wijnkelder zijn papa en mama welkom voor een wijnproeverijen met een culinair tintje. Alle informatie en de menukaart vind je natuurlijk op de website van Latour, via de roze button!

Het complete overzicht van restaurantjes waar het leuk is om met de kids naartoe te gaan, vind je natuurlijk op onze site!

Latour Kaas- en Wijnkoperij

St Annastraat 2
4811 XK Breda
Openingstijden Dinsdag tot en met zaterdag 8:30 - 17:15 uur.
Alle zondagen 10:00 - 17:00 uur.
Maandag gesloten.
Prijs Pistolets vanaf €3,-. Zie de menukaart op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste speeltuinen rondom Breda!

De leukste speeltuinen rondom Breda!

Makkelijk én leuk: een uitje naar de speeltuin. Heerlijk buiten met mooi weer. En daarbij ook nog een fijn terras om iets te kunnen eten en drinken tijdens en na het spelen.
Met klimrekken, glijbanen, zandbakken... het is er allemaal. Veel plezier!

Hup, van die glijbaan!