Restaurant UmeTerug naar het overzicht

Het adres voor een geslaagde avondje Japans in Breda! Leuk voor kids: zelf bestellen via een tablet!
Ume Breda is gevestigd in het markante pand Dok64, slechts enkele minuutjes verwijderd van hartje centrum Breda. Het restaurant ligt aan het water van de Nieuwe Markt, waarop in de zomer een drijvend terras ligt.

Ume werkt volgens het principe “All you can eat”. Dat betekent dat je voor een vaste menu-prijs onbeperkt kunt genieten van bijna 100 verschillende soorten Japanse gerechten, zoals: Sushi, Tempura, gerechten van de Grill en Teppanyaki, salades en Rice & Noodles, etc.

En het bestellen van de lekkerste hapjes doe je gemakkelijk via de tablet! Aan tafel krijg je een tablet van het restaurant waarop het menu te vinden is en je met één klik je bestelling voor de ronde doorstuurt naar de keuken. Kom dit ook uitproberen! Klik voor de menukaart door naar de website!

Een overzicht van de leukste kidsproof-restaurants vind je natuurlijk op onze site!

Restaurant Ume

Markendaalseweg 64
4811 KC Breda
Openingstijden Lunch op dinsdag t/m zondag: 12:00 - 16:00 uur.
Diner op dinsdag t/m zondag: 16:00 - 23:00 uur.
Prijs Lunch €17,75, kinderen t/m 11 jaar: €9,50. Diner €24-26, kinderen t/m 11 jaar: €12,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Musical4Daagse in Chassé

Musical4Daagse in Chassé

Je kan je kind weer opgeven voor de Musical4Daagse die tijdens de zomervakantie in het Chassé Theater is! Dit is een ervaring voor kinderen waar ze veel van leren en niet meer zullen vergeten!

Geef je kind op voor deze 4Daagse!