Kids conceptstoreTerug naar het overzicht

Kloffies & Koffies, de plek voor een kop koffie, het uitzoeken van kinderkleding of de kinderkapper
Kloffies & Koffies aan de Nieuwe Ginnekenstraat in Breda is een uniek totaalconcept voor kinderen met een leeftijd van 0 tot 10 jaar. Naast kinderkleding, speelgoed en verzorgingsartikelen is Kloffies & Koffies ook dé plek voor jonge ouders met kinderen om koffie te drinken, te ontbijten of te lunchen. De uitgebreide speelhoek en kinderkapper maken het geheel compleet.

Bij Kloffies & Koffies is onder andere kleding te koop van merken als Mini Rodini, Tinycottons, MarMar Copenhagen, Repose AMS, Mingo, Bobo Choses en Gray Label. Speelgoed komt van bijzondere Europese merken als Jellycat, Janod, Djeco, Maileg en meer. Je vindt er een unieke collectie van mooie en eerlijke producten.

Kom snel een keer langs bij deze mooie conceptstore voor ouders en kids! Meer info vind je op hun website (via roze button).

Kloffies & Koffies

Nieuw Ginnekenstraat 36
Breda
Openingstijden Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. De webshop is 24/7 geopend. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kikker is verliefd!

Kikker is verliefd!

Kom naar de magische poppenvoorstelling vol humor en muziek in Theater De Kring! Na de voorstelling kun je met Kikker en zijn vriendjes op de foto in de foyer tijdens een heuse meet & greet.

Wees erbij!