Voor ouders & kidsTerug naar het overzicht

Spruit is de ontbijt-lunchroom voor ouders & kinderen in het centrum van Breda! Er is o.a. een speelhoek!
Spruit is een ontbijt- lunchroom met heerlijke verse producten, gericht op de jonge ouder, maar uiteraard is iedereen met of zonder kinderen meer dan welkom bij Spruit.

Hier kunnen ouders rustig hun jonge kinderen meenemen en lekker iets komen eten of drinken. Er is een gezellige speelhoek waarin de kinderen een tijdje zoet kunnen zijn.

Vanwege de community van jonge ouders hoeven vrouwen zich nooit bezwaard te voelen om borstvoeding te geven. Daarnaast worden er events georganiseerd die jonge ouders in hun kracht zetten.

In de toekomst willen ze ook nog eens verschillende leuke activiteiten organiseren. Denk aan voorleesmiddagen, kinderkledingruilmarkt, ontmoetingsochtend jonge ouders, verschillende workshops met en soms zonder de kids, een kinderkapper, kinderfeestjes en verjaardagen, babyshowers en nog meer.

Nieuwsgierig? Check dan snel hun site voor meer info.

Spruit Breda

Van Coothplein 6
4811 NE Breda
Openingstijden Woensdag t/m zondag van 9u - 17u Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Musical4Daagse in Chassé

Musical4Daagse in Chassé

Je kan je kind weer opgeven voor de Musical4Daagse die tijdens de zomervakantie in het Chassé Theater is! Dit is een ervaring voor kinderen waar ze veel van leren en niet meer zullen vergeten!

Geef je kind op voor deze 4Daagse!